Na-isolatie

Dienen uw spouwmuren opnieuw geïsoleerd te worden? Dan helpt Budget Spouwisolatie u graag. Door middel van een nieuwe foam in uw spouwmuren bespaart u energiekosten, terwijl u ook een aangenaam binnenklimaat in uw woning verkrijgt. Op een snelle én voordelige manier voorzien wij uw woning van een nieuwe muurisolatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij de na-isolatie van uw spouwmuren.

Na-isoleren van spouwmuur

Het na-isoleren van uw muren met foam zorgt voor comfort in uw woning. Bij bestaande woningen wordt het na-isoleren van de spouwmuren in de meeste gevallen zelfs sterk aangeraden. Door middel van een foam wordt de spouwmuurisolatie opnieuw aangebracht. Het is eveneens mogelijk om de isolatie te herstellen door het gebruik van een nieuwe foam. Wilt u weten of uw woning in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie? Dan is het belangrijk om te weten uit welk bouwjaar uw huis komt. Budget Spouwisolatie verdeelt woningen in aan de hand van de volgende categorieën:

  • Bouwjaar voor 1925: in de meeste gevallen is na-isolatie van uw muren niet mogelijk.
  • Bouwjaar tussen 1925-1974: spouwmuurisolatie is in de meeste woningen een zeer interessante optie voor isolatie.
  • Bouwjaar na 1975: meeste woningen zijn tijdens de bouw geïsoleerd. Wel is het mogelijk om te kijken of na-isolatie noodzakelijk is.

Na-isoleren spouwmuur: materiaal en prijs

Budget Spouwisolatie maakt gebruikt van een foam voor het na-isoleren van uw spouwmuren. Deze foam is speciaal ontwikkeld voor spouwmuren. Hierdoor is het dé perfecte oplossing voor na-isolatie. De prijs is afhankelijk van het aantal m² van uw muren. Wel kunt u bij ons te allen tijde rekenen op de laagsteprijsgarantie van Nederland. Voor meer informatie hierover kunt u terecht onder bekijk onze laagsteprijsgarantie.

Vraag een offerte aan

Isoleer uw spouwmuren op een vakkundige wijze met onze foam. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Budget Spouwisolatie adviseert u graag voor een professionele na-isolatie van uw woning.